Fietsverhuur in de Achterhoek

Gravelbike of mountainbike huren?

Dé plek om een mountainbike of gravelbike te huren

Heb jij al wel eens gedacht om een mountainbike of gravelfiets uit te proberen? Of wil je gewoon een leuke middag met vrienden of collega’s? Bij Berc Bike verhuren wij  meerdere mountainbikes en gravelfietsen. In verschillende uitvoeringen en maten. Als fietsenverhuurder hebben wij ook routes voor jullie beschikbaar, waardoor je de mooiste stukken van het Montferland zult beleven.

mtb-verhuur-zeddam-montferland

MTB verhuur

MTB Verhuur Montferlandroute

Gravelbike verhuur

Gravelbike verhuur Achterhoek

Mountainbike huren

Wil jij in de achterhoek een mountainbike huren? Dat begrijpen we heel goed. Naast onze deur ligt een prachtige mtb-route. Mocht je geen afkortingen nemen, want die zijn er en worden aangegeven, dan is de Montferlandroute 28 km. Een mooi parcours waarop niemand zich verveeld. Bij Berc Bike verhuren wij meerdere mountainbikes. 

De fietsen zijn uitgevoerd met platte pedalen (spd is ook mogelijk), incl. vignet en we hebben fietshelmen beschikbaar. Hou jij van een uitdaging, kom naar de fietsverhuur van de achterhoek: Berc Bike. 

mtb-verhuur-zeddam-montferland
gravelbike huren montferland

Gravelbike huren

Gravelen is de nieuwste trend voor de sportieve en avontuurlijke sporter. De fiets acteert goed op het asfalt en je gaat met gemak over de onverharde paden. Zeddam, in de Achterhoek, is gelegen in één van de mooiste fietsomgevingen van Nederland. Zo niet de mooiste. Dan maakt het zelfs niet uit of je de fietspaden, landweggetjes, klinkerstraatjes in een dorpje pakt. Of juist het bos in gaat en merkt dat er een grote variatie aan onverhard bestaat. 

De gravelbike brengt je overal naartoe. Je zult alleen zelf moeten trappen. En het mooie van een gravelfiets huren bij Berc Bike is, je kan beginnen met koffie en eindigen met een biertje. Want we zijn ook fietscafé.