Monthly Madness

Berc Bike vs Stroom

Tourtocht van deze maand:
Berc -> Stroom
Stroom -> Berc

23 oktober 2022 - Starttijd tussen 9:30 uur en 10:30 uur*

Stroom Lent en Berc Bike Zeddam slaan de handen ineen voor een onvergetelijke wielerrit, waarbij jij zelf bepaalt waar je avontuur start. Begin je vanaf café Stroom in Lent, op de grens van de Lingewaard en Nijmegen of stap je op vanaf Wielerstudio Berc Bike in hartje Zeddam, aan de voet van het Bergherbos?

De korte routes leiden je slingerend over Betuwse dijken, afgewisseld met een glooiend heuvellandschap en hier en daar een stukje gravel van Stroom naar Berc Bike en terug, en vice versa. Halverwege de route heb je dus een heerlijk foeragepunt om bij te komen en te genieten van een stevige snack en straffe espresso.

Voelen de beentjes goed aan en zit de grinta je hoog in de bol, wacht dan nog even met de rit terug en ontdek de omgeving door er een extra lus van 40 a 45 km aan vast te plakken.

Je komt gewoon weer uit bij je foeragepost van waaruit je weer terug trapt naar de finish voor een welverdiende dorstlesser. Voor onze starters uit Zeddam raden we de extra lus onder Nijmegen aan en wie start in Lent de lus richting Dinxperlo.

Je kunt kiezen uit een route van circa 83 km of een route van circa 127 km

*Bij zeer slechte weersomstandigheden verzetten we de tourtocht tot nader bericht.

berc vs stroom rit

Bekijk de routemogelijkheden

stroom berg 83 km2
Van berc Bike naar Stroom 83 km
stroom berc 83 km
Van Stroom naar Berc Bike 84 km
stroom berc 127
Van Stroom naar Berc Bike 127 km
route berc stroom 124 km
Van Berc Bike naar Stroom 124 km