Orbea

Kleur
Selecteer kleuren
Type
Selecteer type
Materiaal
Selecteer materialen
Maat
Selecteer Maten
Filter op prijs:

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op

Over Orbea

Ben je op zoek naar een Orbea Mountainbike of een Orbea Racefiets? Bij Berc Bike vind je een ruim assortiment aan Orbea fietsen.  Orbea is een Spaans fietsmerk, dat is opgericht in 1840. Vanaf 1930 ligt de volledige focus op het produceren van de beste fietsen. Inmiddels is Orbea sponsor van verschillende grote fietsploegen en draaien ze volop mee op het wereldpodium.

Orbea dealer Nederland

Berc Bike is met een ruim aanbod Orbea mountainbikes en racefietsen dé Orbea dealer van Gelderland. Ook uit overige delen van Nederland vinden steeds meer liefhebbers de weg naar Berc Bike voor een nieuwe Orbea.

Orbea Oiz Mountainbike

De Orbea Oiz Full Suspension Mountainbikes zijn verkrijgbaar met carbon frame en een aluminium frame. Daarnaast zijn deze mountainbikes zeer netjes afgemonteerd met de beste Shimano materialen en Fox voorvorken. Bekijk de exacte specificaties van iedere mountainbike, door hierboven een fiets aan te klikken.

Orbea Orca Racefiets

De Orbea Racefietsen zijn verkrijgbaar met een carbon frame en hebben een zijn super netjes afgemonteerd. Bekijk de exacte specificaties van iedere racefiets, door hierboven een racefiets aan te klikken. De Orbea Orca M20iLTD  2022 is zelfs helemaal naar eigen wens samen te stellen. Heb je hier interesse in? Neem dan even contact op.

Filter opties

Kleur
Selecteer kleuren
Type
Selecteer type
Materiaal
Selecteer materialen
Maat
Selecteer Maten
Filter op prijs: