Orbea

Kleur
Selecteer kleuren
Kleur
Type
Selecteer type
Type
Materiaal
Selecteer materialen
Materiaal
Maat
Selecteer Maten
Maat
Filter op prijs:

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op

Over Orbea Bikes

Ben je op zoek naar een Orbea Mountainbike of een Orbea Racefiets? Bij Berc Bike vind je een ruim assortiment aan Orbea fietsen.  Dit is een Spaans fietsmerk, dat is opgericht in 1840. Vanaf 1930 ligt de volledige focus op het produceren van de beste bikes. Inmiddels is dit topmerk sponsor van verschillende grote fietsploegen en draaien ze volop mee op het wereldpodium. Hierbij staat de hoogste kwaliteit van de materialen voorop. Orbea Bikes staan voor stijl, sportiviteit en kwaliteit. Naast een professioneel racefietsteam heeft dit merk ook een eigen mountainbike team. Zij rijden natuurlijk ook op de beste Orbea mountainbikes.

Orbea dealer Nederland

Op zoek naar een Orbea in Nederland? Berc Bike is met een ruim aanbod Orbea mountainbikes en racefietsen dé Orbea dealer van Gelderland. Ook uit overige delen van Nederland vinden steeds meer liefhebbers de weg naar Berc Bike als een van de beste dealers voor een nieuwe Orbea.

Orbea 2022 model kopen?

Op zoek naar een Orbea 2022 model? Wij hebben nog 2022 modellen op voorraad. Bekijk de 2022 modellen in de webshop of neem contact op. Je kunt ze in de winkel komen bekijken en testen.

Orbea MTB (mountainbike)

Een Orbea MTB, ook wel een Orbea mountainbike of ATB genoemd, kopen? Dat is een uistekende keus! Hiermee kies je voor een topkwaliteit fiets, die zeer goed afgemonteerd is, voor een scherpe prijs. De MTB’s uit ons assortiment zijn Full-suspension mountainbikes. De verschillende modellen zijn beschikbaar in een carbon of in een aluminium uitvoering.

Orbea Oiz Mountainbike

De populairste Orbea MTB is de Orbea Oiz Full Suspension MTB. Deze mountainbikes zijn verkrijgbaar met carbon frame en met een aluminium frame. Daarnaast zijn deze mountainbikes zeer netjes afgemonteerd met de beste Shimano materialen en Fox voorvorken. Bekijk de exacte specificaties van iedere mountainbike hieronder:

Orbea Racefiets

Op zoek naar een Orbea racefiets 2022 model? Deze modellen staan bekend als de lichtste en  best presterende racefietsen. De Orbea racefiets is een genot voor iedere wielrenner. Het is dan ook een zeer geliefde racefiets binnen het wielrennen. Het populairste model is de Orca. Dit model is in verschillende types beschikbaar. Momenteel zijn de 2022 modellen nog uit voorraad leverbaar.

Orbea Orca Racefiets

De Orbea Racefiets is verkrijgbaar met een carbon frame en is super netjes afgemonteerd. Bekijk de exacte specificaties van iedere racefiets, door hierboven een racefiets aan te klikken. De Orbea Orca M20iLTD  2022 is zelfs helemaal naar eigen wens samen te stellen. Heb je hier interesse in? Neem dan even contact op. De Orbea Orca M20 Team PWR 2022 Carbon Titanium bekijk je hier. De Orbea Orca M20 Team PWR 2022 Military Green bekijk je hier.

Filter opties

Kleur
Selecteer kleuren
Kleur
Type
Selecteer type
Type
Materiaal
Selecteer materialen
Materiaal
Maat
Selecteer Maten
Maat
Filter op prijs: