gravelroute achterhoek

Gravelroute Achterhoek

Gravelroute Achterhoek rijden? Als je gaat gravelen in de Achterhoek wordt je beloond met de meest gevarieerde routes. Montferland heeft een rijke natuur en de heuvels zijn on-nederlands te noemen. Verhard en onverhard zal je langs vele boerenerven fietsen, diverse dorpen aan doen, het Bergherbos ontdekken en wellicht jezelf met een prachtig kasteel op de foto zetten. Want dat is de Achterhoek! Berc Bike leent zich uitstekend als uitvalsbasis voor diverse gravelroutes. En we schenken natuurlijk de beste koffie van Magistrale.

GPX Gravel Montferland

Geselecteerd door ervaren gravelfietsers heeft Berc Bike diverse gravel routes beschikbaar. Laat het ons weten wanneer je bij ons start en de route graag op je Garmin of Wahoo wilt hebben.  De routes variëren van 44 tot 71 km.

gravelroutes nederland

Wist je dat je bij Berc Bike gravelfietsen kan huren? Dus wil jij kijken of gravelen ook iets voor jou is, maak dan een afspraak en wij zorgen dat de huurgravelfiets klaar staat.

Bekijk hier de openingstijden en contactgegevens van Berc Bike

Gerelateerde berichten

gravelroute achterhoek

Gravelroute Achterhoek

Gravelroute Achterhoek rijden? Als je gaat gravelen in de Achterhoek wordt je beloond met de meest gevarieerde routes. Montferland heeft een rijke natuur en de

Lees verder »
kona logo oranje

Kona Testdag 2023

Kom op zondag 16 april naar de Kona Testdag 2023 bij Berc Bike in Zeddam. Kona Bicycles zal deze dag diverse Kona’s klaar zetten om

Lees verder »